REDŐNY MISKOLC
ÉRDEKLŐDÉS, MEGRENDELÉS:  06/30 9975158   (Hétfőtől-péntekig 8-17 óra között)

FŐLAP    VÁLLALKOZÁSUNKRÓL    REFERENCIÁK    ELÉRHETŐSÉGEK


TERMÉKINK
 

 MŰANYAG REDŐNY
   

ALUMÍNIUM REDŐNY
   

REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓVAL
   

BIZTONSÁGI REDŐNY
 

MOTOROS REDŐNY
   

BELSŐTOKOS REDŐNY
   

SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
   

SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
 

SZALAGFÜGGÖNY
  

                   SZÚNYOGHÁLÓK ABLAKRA

Ha nem akar reggel úgy felkelni, hogy a szúnyogok éjszaka összecsipkedték, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen az új típusú szúnyoghálóinkkal!

Szúnyoghálóink megakadályozzák a repülő rovarok bejutását lakásunkba úgy, hogy közben a szellőztetés is lehetővé válik. A szúnyoghálók üvegszálas hálóból készülnek, melyek szürke színű és UV stabil bevonatú.  Ennek köszönhetően a napsugarai nem tudják szétégetni,  ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért hosszú az élettartama. Redőnyre, nyílászáróra utólag is rászerelhető.

Ne szennyezze környezetét rovarirtók használatával! Válassza Ön is a természetes módszert a rovarok ellen! 

FŐBB TÍPUSOK:

Mozgatható, mobil szúnyoghálók

·        Függőleges mozgatású szúnyogháló ablakra

·        Redőnytokba beépített kombi szúnyogháló

Ismerje meg részletesebben szúnyoghálóinkat: 

FÜGGŐLEGES MOZGATÁSÚ SZÚNYOGHÁLÓ

Váz szerkezete alumíniumból (esetleg műanyagból)  készül. Alapárban fehér vagy barna, felárral aranytölgy  és a RAL színskála színeiben szereljük. Halványszürke, UV stabil üvegszálas hálóval készül. Két oldalt kefés lefutósínben  mozog, fent pici tokkal. Kezelése rendkívül egyszerű. Nagy előnye, hogy használat után egy mozdulattal a tokban „eltűntethető”. Ideális megoldás emeleti ablakokra is. A régi, hagyományos szúnyoghálóknál gondot okozott az ablakban elhelyezett virág meglocsolása, vagy a portörlőrongy kirázása. Mostantól a mobil szúnyoghálóval ez a gond megszűnik.

Előnye: - könnyen kezelhető, kis helyigényű, használat után egy mozdulattal a pici tokba eltüntethető. Esztétikus kivitel. Rendkívül hosszú élettartam

Ha fából készült az ablaka az sem gond nekünk, mert nálunk többféle famintázatú szúnyoghálóból  válogathat.

a fa ablak színéhez tökéletesen illeszkedik a lehúzható szúnyogháló

Újdonság!  

 A tetőtéri ferdesíkú ablakához is tudunk szúnyoghálót készíteni.
REFERENCIA MUNKÁK, A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE A  MOZGATHATÓ (MOBIL) SZÚNYOGHÁLÓKRÓL:

Véleményem vállalkozásuk munkájáról: Rendes, pontos, megbízható. A szúnyogháló tökéletes megoldás

 K.Zoltánné  Arnót

 

Szomszédomnak készítettek  függőlegesen lehúzható szúnyoghálót, mely  nekem is megtetszett. Praktikus és az ára is megfizethető. Köszönöm a gyors és pontos munkát.
                         K. Attiláné   Mályi           

Mivel színesre pácolt a fa ablakom, ezért ragaszkodtam a színben hozzá illeszkedő alumínium redőnyhöz és lehúzható szúnyoghálóhoz. Sikerült megvalósítaniuk elképzelésemet.
                            M. Kornél  Alsózsolca

Fenyő színű ablakaimhoz kerestem hasonló színű szúnyoghálót. Egyik ismerősöm ajánlására kerestem meg Önöket. Az Önök által felszerelt lehúzható mobil  szúnyogháló diszkréten illeszkedik az ablakhoz.
Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal.
                                  V.Barna
                                  Szikszó

                                

REDŐNYTOKBA BEÉPÍTETT MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

A szúnyogháló a redőny tokjába kerül beépítésre, ezért nem látható külön szúnyogháló tok. A redőnytől teljesen függetlenül működik. Dupla sínes megoldással: A belső sínen a szúnyoghálót bármikor fel lehet húzni, vagy le lehet engedni. A külső sínen a szúnyoghálótól függetlenül mozgatható a redőny. Váza alumínium. Fehér és barna színben kapható alap árban. Felárral: renolith fóliás aranytölgy színben vagy a RAL színskála szerint színterezhető bármilyen színárnyalatban. Hálója UV stabil, üvegszálas háló.

A szúnyogháló egy mozdulattal felhúzható, vagy lehúzható!

 KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁK, A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE:

Ezzel a megoldással két legyet ütöttünk egy csapásra! Redőny és szúnyogháló, vagyis Árnyékolás és rovarvédelem egyben. Okos volt  aki ezt kitalálta. Ajánlom másoknak is. Munkájuk precíz volt és a feleségem örült, mert még a takarításra sem volt gondja. Köszönöm

D.József   Felsőzsolca


Vállalkozásuk meg tudta oldani azt az igényemet, hogy az alumínium redőnyhöz olyan szúnyoghálót készítettek, amely egy mozdulattal felhúzható, így a feleségemnek  párkányt törölni vagy virágot locsolni nagyon egyszerű.
                   J. Imre Sajószentpéter   

Szeretné megtekinteni kombi redőnyeinket? Ha kívánja  házhoz visszük Önnek bemutatótermünket!

Mit kell tennie, ha szeretne közelebbről is megismerkedni egy olyan megoldással, ami tökéletes komfortot biztosít Önnek és családjának? Esetleg rendelni szeretne?

Segítségnyújtáshoz, árajánlathoz hívja vállalkozásunkat a 
06/30 997 5158 -ös telefonszámon

 

VISSZA AZ ELEJÉRE