REDŐNY MISKOLC
ÉRDEKLŐDÉS, MEGRENDELÉS:  06/30 9975158   (Hétfőtől-péntekig 8-17 óra között)

FŐLAP    VÁLLALKOZÁSUNKRÓL    REFERENCIÁK    ELÉRHETŐSÉGEK
 


TERMÉKINK
 

 MŰANYAG REDŐNY
   

ALUMÍNIUM REDŐNY
   

REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓVAL
   

BIZTONSÁGI REDŐNY
 

MOTOROS REDŐNY
   

BELSŐTOKOS REDŐNY
   

SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
   

SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
 

SZALAGFÜGGÖNY
  

             

SZALAGFÜGGÖNY

A szalagfüggöny 3-4 évtizedes múltra tekint vissza Európában, ezen belül hazánkban az utolsó évtizedben lett igen népszerű. Nincs szüksége többé a régi, hagyományos függönyére. Megkönnyíti a takarítást, hiszen  nem kell többé függöny mosással fáradoznia. A szalagfüggönynek ugyanis van  egy nagy előnye:  portaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A megjelenés melletti előnyeit megfejeli a minőség és a tartósság is. Látványos változást idéz elő lakásában, irodájában egyaránt.

FELHASZNÁLÁSUK:

Szalagfüggönyeink nemcsak a nagy üvegfelületek ideális árnyékolói.  Irodák, bankok, lakások árnyékolására egyaránt alkalmas a széles szín és textilválasztéknak köszönhetően. A páratlan kollekció lehetőséget ad Önnek, hogy a függöny harmónikusan illeszkedjen a környezetéhez.

Ezeket a függönyöket a nap sugarai sohasem teszik tönkre. Inkább az a gyakorlat, hogy a  kedves megrendelő 10-15 év után megunja. Ekkor a sín cseréje nélkül a szalagok könnyen cserélhetők.

MŰKÖDÉSE:

A szalagfüggöny vagy más néven lamellás függöny impregnált, szintetikus textilszalagokból álló felfűzött lamellák sora. Az elfordítás és széthúzás kézzel vagy elektromos működtetésű motorral egyaránt lehetséges. A lamellák szélessége 89..127 mm.                                                                                

Az impregnált textilanyagú lamellák a gyöngyzsinór húzásával egyszerre fordulnak tengelyük körül, így a közvetlen napfény úgy zárható ki, hogy a helyiség kellő megvilágítása megmarad (ez a funkció irodáknál előnyös különösen) A sima húzózsinórral a lamellázat elhúzható a kívánt irányba.

TEXTIL KOLLEKCIÓ:

A kivülről és belülről egyaránt esztétikus látványt nyújtó függönyt több mint 10 fajta textilből  80 színben tudjuk egyedi méretvétel után készíteni. (elegáns, vidám, mediterrán jellegű, illetve a hagyományos színek) A textilek fényzáró és fényáteresztő anyagokból is készülhetnek. A fényzáró – általában PVC alapanyagú – textilek kiválóan alkalmasak számítógéptermek és nedves, párás helyiségek árnyékolására is.

KARNIS:

A fehér színű alumínium karnis mennyezeti és konzolos kivitelben is szerelhető.  Egyenes és ferde síkú ablakokra vállaljuk a felszerelést.

Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a szalagfüggönyökről a teljesség igénye nélkül:  

Kis alapterületű lakásomban gondot jelentett, hogy a háló részt  mivel tudnám esztétikusan eltakarni a vele  egy légtérben lévő nappali résztől. Szakemberük nagyon jó megoldást javasolt erre, ami nem más, mint a szalagfüggöny. Ha akarom behúzom a függönyt és ezzel már meg is oldódott a térelválasztás. Nekem nagyon tetszik.Köszönet a precíz, pontos munkáért.

                                              H. Anita
                                               Miskolc

 

Pályázat útján mi nyertük el a  Taktaszadai  újonnan épült   Polgármesteri Hivatal árnyékolási munkáit. Nagy részbenszalagfüggönyök kerültek felszerelésre. A képen látható ferde ablakokra is találtunk megoldást, ún. ferdekarnisú szalagfüggönyök felszerelésével.

 

 
Feladatunk volt a
Sajószögedi Solsier Comm Kft. új épület együttesének szalagfüggönyözése. Az iroda és műhelyrészben is vidám, élénk színű szalagfüggönyök lettek felszerelve, mely jól illik a külső homlokzat színösszeállításához

 

Ön is arról álmodik, hogy széppé varázsolja otthonát?
Esetleg a munkahelyi irodahelyiségek szalagfüggönyözése vált időszerűvé?

Segítségnyújtáshoz, árajánlathoz hívja vállalkozásunkat a 
06/30 997 5158 -ös telefonszámon

 

 

Reméljük, hogy a  Önt is a megelégedett partnereink táborában tudhatjuk!

Kérjük tekintse meg honlapunkon további
referenciáinkat
is!

 

VISSZA AZ ELEJÉRE