REDŐNY MISKOLC
ÉRDEKLŐDÉS, MEGRENDELÉS:  06/30 9975158   (Hétfőtől-péntekig 8-17 óra között)

FŐLAP    VÁLLALKOZÁSUNKRÓL    REFERENCIÁK    ELÉRHETŐSÉGEK
 

 

TERMÉKINK
 

 MŰANYAG REDŐNY
   

ALUMÍNIUM REDŐNY
   

REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓVAL
   

BIZTONSÁGI REDŐNY
 

MOTOROS REDŐNY
   

BELSŐTOKOS REDŐNY
   

SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
   

SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
 

SZALAGFÜGGÖNY
  

 

             

MŰANYAG REDŐNYÖK 

Tudta, hogy a redőny az egyik legelterjedtebb külső árnyékoló? Sokoldalú és praktikus: Nappal megóvják drága bútorait és érzékeny növényeit a napsugárzás káros hatásaitól. Éjjel  védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen és hatásosan védelmet nyújt a betörésekkel szemben is. Élvezze a zavartalanság érzését! Továbbá: Megvédi  ablakait az időjárás viszontagságaitól  (napsugárzás, szél, eső jég).  A hideg téli estéken jelentős fűtési energiát takaríthat meg. Tudta, hogy egyes típusú redőnyökkel télen,  leengedett állapotban a fűtési energia egy részét meg tudja spórolni? Az esztétikus redőny a homlokzat dísze is. Ideális árnyékolója lehet családi házának vagy lakásának egyaránt.

 

Redőnyeink készülnek:

 
MŰANYAGBÓL: amelyek kedvező áruk miatt a legkeresettebb redőnyrendszerek    csoportjába tartoznak.

ALUMÍNIUMBÓL: hőszigetelés és univerzális védelem méltányos áron

  MŰANYAG REDŐNY TÍPUSAINK:

1.       Külsőtokos műanyag redőnyeink:

·                     „Klasszikus” műanyag redőny

·                     „Komfort” műanyag  redőny

2.    Belsőtokos műanyag redőny 

Ismerje meg részletesebben műanyag redőnyeinket:

KÜLSŐTOKOS MŰANYAG REDŐNYÖK

A nyílászáró elé utólagosan ráépíthető redőnyrendszer. A legkeresettebb redőny típus, mivel ára kedvező és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szinte bármilyen ablakra felszerelhető bontás és különösebb szennyezés nélkül. A redőnyléc 37 mm magas. Műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín UV stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott, ezért erős napsugárzás hatására színvesztés  előfordulhat.

Mozgatása történhet: 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral. A műanyag redőnyök nem motorizálhatóak.

A külsőtokos műanyag redőnynek 2 típusát szereljük.  Ismerje meg ezeket:

·        Klasszikus”műanyag redőny

Ha Ön szeretne egy megbízható, de olcsóbb kategóriájú redőnyt, akkor ezt a „klasszikus” műanyag redőnyt ajánljuk Önnek. Több évtizedes múlttal rendelkezik. Egyszerűsége még a mai világban is megállja a helyét.  A redőnytok gyárilag színterezett  Lindab lemezből van hajlítva, védőfóliával borított az előforduló sérülések elkerülése érdekében. A lefutósín egy 45 x 65 mm-es műanyag profil.  A redőnyléc szintén műanyag.  Ajánljuk hozzá Önnek szúnyoghálóinkat is!


„klasszikus” redőny

Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a „klasszikus” műanyag redőnyről:   Köszönjük a szép munkát! A
redőny a házunk dísze és a komfort érzetünk is jobb lett. További jó munkát kívánunk a cégüknek!      
                                              Sz. Pál
                                           
 Kistokaj

 

 

Nem bántuk meg, hogy a szigetelés után felszereltettük a  redőnyt.  A kivitelezés a megbeszéltek alapján történt. Pontosan ilyennek terveztük. Tavasszal mobil szúnyoghálót is rendelünk  a kisebb ablakra, mert azon szoktunk szellőztetni.    Köszönjük!   

                                           Z. Lajosné
                                      
   Felsőzsolca

 


·
      
„Komfort” műanyag redőny

 Ha Ön szeretne a „klasszikus” redőnyhöz képest egy még színvonalasabb  és több extrával rendelkező redőnyt, akkor válassza a „komfort” típusú műanyag redőnyünket.  A redőnytok itt  gyárilag színterezett, alumínium vagy lindab lemez.  Alumínium tokvéggel szerelt redőny, golyós csapágyon gördül. Mi ennek az előnye? A redőny felhúzása sokkal könnyebben és halkabban történik. A minőségi alkatrészek mellett  a redőny  lefutósín  25 x 55 mm-es anyagában vastagabb  műanyag profil, amely zajcsökkentő gumit betétet tartalmaz. Ha fúj a szél kevésbé tudja zörgetni a redőnylecet. Ezáltal nyugodtabbak lesznek az éjszakái.  A redőny rejtett ütközővel készül. Ez esztétikusabbá teszi a redőnyt. A redőnyléc erősebb záróléccel készül, amelyen gumiprofil helyezkedik el.  Lehetővé téve a tökéletesebb zárást az ablakpárkányra. Szúnyoghálóval kombinálva még komfortosabbá teheti otthonát!


Klasszikus” és  „komfort” láb közötti különbség


„komfort” és „klasszikus” redőny bemutatása   - „kicsiben”

 

Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a „komfort” típusú műanyag redőnyről: 

Igaz, hogy a komfort redőny valamennyivel többe került, mint  ha a klasszikus redőnyt  választottam volna, de nekem megérte! Tényleg könnyebb mozgatni és a szél sem  tudja zörgetni Sok évre tervezem a redőnyt, hát inkább legyen „komfortosabb”. Köszönöm a szakszerű tájékoztatást és munkát!

 Üdvözlettel:     V.Zoltán
                    
 Kazincbarcika

 


Nagyon tetszik a
redőny amit nekünk felszereltek. A színes lakásunkat kifejezetten jól kiemeli. A fix keretes szúnyoghálóval pedig nem gond többé a szellőztetés. Hihetetlen, hogy még takarítanom sem kellett a szerelés után, hiszen azt is megcsinálták.  Ajánlani fogom a munkájukat másnak is!

                                   Sz. Lászlóné
 
                                   Tiszaújváros

 

Önnek  kérdései vannak még a műanyag külsőtokos redőnyökkel kapcsolatban, vagy megtetszettek a redőnyök és rendelni szeretne? Hívja vállalkozásunkat!

06/30 997 5158

BELSŐTOKOS  MŰANYAG REDŐNY

 Önnek régi,  faredőnye van ami állandóan szétszakad?  Nehézséget okoz  a nagy súly miatt a mozgatása?  Esetleg gondot okoz, hogy mennyire elhasználódott   már és elcsúnyítja otthona homlokzatát? Ha az előző kérdésekre igennel felelt, akkor itt az ideje a redőnye felújításának! Hogyan történik ez? A beépített tokszerkezet a falban marad.  A  régi redőnyökből fel lehet használni az eredeti lefutósínt és a tengelyt is. Ezeket kár lenne még kidobni! A faléc helyére 55 mm magas, úgynevezett „maxi” redőnylecet teszünk. Rövid idő alatt könnyen, szakszerűen beépíthető. A műanyag redőnyléc használatának nagy előnye a faléccel szemben, hogy sokkal kisebb a súlya, ezáltal könnyebben mozgatható. Nincs szüksége többé festékre, hiszen a műanyag redőnyléc nem igényel semmilyen ápolást.  Rendelhető: fehér színben

 

 

 

 

 

 

 

 


 

        Ilyen volt …                                                           Ilyen lett…         

Itt az ideje, hogy régi faredőnyét Ön is a mai kornak megfelelőre cserélje! Vegye fel velünk a kapcsolatot !     

Hívja  a 06/30 997 5158-ös telefonszámot   és egy előre egyeztetett időpontban szakemberünk az Ön rendelkezésére áll.

 

Valamennyi redőny típusunkhoz ajánljuk szúnyoghálóinkat!

       Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat!

Kapcsolódó referenciák:

          

 
           

 

              

 


Iskola konyhai átadó részének elválasztása az étteremtől

 

Kérjük tekintse meg honlapunkon további referenciáinkat is!

 

VISSZA AZ ELEJÉRE