REDŐNY MISKOLC
ÉRDEKLŐDÉS, MEGRENDELÉS:  06/30 9975158   (Hétfőtől-péntekig 8-17 óra között)

FŐLAP    VÁLLALKOZÁSUNKRÓL    REFERENCIÁK    ELÉRHETŐSÉGEK

 

TERMÉKINK
 

 MŰANYAG REDŐNY
   

ALUMÍNIUM REDŐNY
   

REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓVAL
   

BIZTONSÁGI REDŐNY
 

MOTOROS REDŐNY
   

BELSŐTOKOS REDŐNY
   

SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
   

SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
 

SZALAGFÜGGÖNY
  

    ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

Most elmondjuk Önnek, hogy miért jár sokkal jobban, ha alumínium redőnyt szereltet fel otthonára!

Miért az alumínium redőny  a legszuperebb árnyékoló minden más árnyékolóval szemben?

Mondunk néhány okot, amiért érdemes alumínium redőnyt szereltetni:

Az alumínium redőny a redőnyök „csúcsa”.. Németországban már az 1950-es években szereltek alumínium redőnyöket és a mai napig jól működnek. Minden része alumínium, ami több generációt is kiszolgál. Egyszer kell érte pénzt kiadni és többé nem lesznek árnyékolási problémái!

Vajon miért döntenek egyre többen az alumínium redőny mellett a műanyag redőnyökkel szemben?

7 ok, ami miatt érdemes alumínium redőnyt szereltetni:

·        Csúcsminőség: Az alumíniumot a felületre ráégetett lakkozással kezelik a tartósság biztosítása érdekében. A lamellák belsejében freonmentes poliuretánhab biztosítja a hő- és hangszigetelést. A színterezett lefutókban gumibetét csökkenti a zajt és megakadályozza a por beszivárgását. A redőny tokjába akár a szúnyogháló is beépíthető.

·        Energia megtakarítás: Senki nem lehet eléggé gazdag ahhoz, hogy megengedje magának az energia pazarlást. Az alumínium redőnyök télen 15-20 %-kal csökkentik a hőveszteséget. Nyáron viszont kellemes hűvös lehet otthonában.

·        A zárt  redőnyök hatékonyan megakadályozhatják a betöréseket, mivel a betörőnek az ablak kinyitása előtt még a redőnyt is fel kell törnie. Soha többé nem kell azon tűnődnie, hogy vajon illetéktelenek nem hatolnak-e be otthonába, amíg Ön távol van. A feltolásgátló még további védelmet nyújthat Önnek.

·        Nálunk a bőség zavarában szenved: Az alumínium redőnyök széles színskálában készülnek, így egyedi stílusban és az Ön ízlése szerint alakíthatja a lakása homlokzatát. A 37 mm-es alumínium redőnylecek 15 színben választhatóak, létezik famintás kivitelben is. A redőny tok és láb alapszínben fehér és barna színben rendelhető, de felárral a RAL színskála bármelyik színére színterezhető. Az Ön fantáziájának szinte semmi sem szab határt! 

·        Nyerjen időt! Az emberek ritkán gondolják végig, hogy mennyi időt vesztenek el a redőnyök állandó le-felhúzogatásával. Ha motorizáltatja redőnyeit évente 60 órát is megtakaríthat!

·        Több kényelem: A redőny működtethető a hagyományos módon gurtnival, vagy elektromotoros meghajtással, kapcsolóval vagy távirányítóval.  Egyszerre vagy akár külön-külön is mozgathatjuk redőnyeinket.  Programórás változata a redőnyöket automatikusan mozgatja, azt az érzést keltve, hogy Ön otthon tartózkodik akkor is, amikor éppen szabadságon van.

·        Még nincsen otthonán alumínium redőny, de ilyet szeretne? Semmi gond ez a redőny típus a nyílászáró elé utólag is beépíthető. Nincs falbontás, nincs rendetlenség. Miért nem próbálja ki Ön is?

ALUMÍNIUM REDŐNY TÍPUSAINK:

·        Külsőtokos alumínium redőny

·        Vakolhatótokos alumínium redőny
 

Ismerje meg részletesebben redőnyeinket:

KÜLSŐTOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY

Minden része alumíniumból készült, csapágyazott acéltengellyel. A redőnyléc gyárilag színezett alumíniumprofil, szigetelőhabbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő. Az alumínium redőnylecek a biztonságosabb működés érdekében „arriterezve” vannak, ami megakadályozza az oldalirányú elcsúszást. A lefutó sín kefézett alumínium.

Az alumínium redőny rejtett ütközővel ellátott Az alumínium redőny kézileg működtethető gurtnival, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja. Alumínium redőnyeink szúnyoghálóval is egybeépíthetőek.

Fehér alumínium redőny Alumínium redőny szúnyoghálóval

    Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a külsőtokos  alumínium redőnyről:


Barna tok – fehér léc


A lakás felújítás előtt műanyag redőnyöm volt.  Most megfogadtam szakemberük tanácsát és
alumínium redőnyt szereltettem fel. Érezhető különbség hő- és hangszigetelésben egyaránt.Köszönjük az odaadó segítség nyújtásukat és az I. osztályú munkát.

                                           K. László
                                             
Onga


aranytölgy redőny

Régi nyílászáróinkat kicseréltettük és most aranytölgy színűek lettek. Ragaszkodtunk volna  hasonló színű redőnyökhöz is. Ezt szerencsére az Önök   vállalkozásánál megtaláltuk. Annak pedig külön örülünk, hogy ilyen színben szúnyoghálókat is rendelhettünk. Köszönjük az igényes munkát!                                               Dr. G. Gyula
                                            
  Tiszaújváros

vöröses barna színterezett redőnyök


Bár a legtöbb ablakon fehér redőnyt láttam eddig, én mégis az ablakhoz illő vörös színről álmodtam. Az álmaim valóra váltak! Köszönet ezért a különleges munkáért vállalkozásuknak.

                                          N.Géza
                                        
    Arnót


színterezett ezüst színű redőny

Kifejezetten ezüst színű alumínium redőnyt szerettünk volna üzletünkre. Ezt a Lipták Árnyékolástechnikánál  megtaláltuk. Precíz, igényes munka. Köszönet érte!

Húsbolt
Sajószentpéter

Mit kell tennie, ha szeretne közelebbről is megismerkedni a külsőtokos alumínium redőnnyel, illetve esetleg egy olyan motorizált  megoldással ami
tökéletes komfortot biztosít Önnek és családjának? 

Valamennyi redőny típusunkhoz
ajánljuk szúnyoghálóinkat!

Már a tervezésnél gondoljon a beépíthető árnyékolókra!

  Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat!

06/30 997 5158

Kapcsolódó referenciák, képgaléria segítségül a választáshoz:

(a teljesség igénye nélkül)

fehér alumínium redőny
 
aranytölgy színű alumínium redőny
 
kongó tok- barna léccel
 
fehér színű alumínium redőny
 
renolith fóliás aranytölgy redőnyök
 
 ezüst keret - fehér léccel
 
fehér alumínium redőny
 
kongó keret- csoki barna léccel
 
színes alumínium redőny
 
aranytölgy színű alumínium redőnyök
 
színterezett alumínium redőnyök
 
fehér színű redőnyök
 

Valamennyi redőny típusunkhoz ajánljuk szúnyoghálóinkat!

Már a tervezésnél gondoljon a beépíthető árnyékolókra!

  Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat!

06/30 997 5158

Kérjük tekintse meg honlapunkon további
referenciáinkat
is!